Over mij

Professioneel, gedreven, leergierig en communicatief vaardig. Zo zou ik mezelf in enkele woorden omschrijven. In mijn vak als adviseur op het gebied van medische hulpmiddelen lever ik maatwerk, dat wil zeggen: met oog voor uw bedrijf en uw product. In een adviestraject bent u als klant belangrijk, u kent uw product(en) immers het beste. Om deze reden – en om u mee te nemen in het proces – is er in alle fases van het adviestraject (voorafgaand, tijdens en ter afsluiting) afstemming.

Uitgebreide ervaring heb ik opgedaan in mijn rol als (Senior) inspecteur bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Onder mijn leiding werden een groot aantal inspectiebezoeken uitgevoerd en handhavingstrajecten doorlopen, processen hiervoor opgezet en collega-inspecteurs opgeleid.

In Europa vertegenwoordigde ik de IGJ in de Europese ‘Market Surveillance’ werkgroep en binnen het project ‘JAMS’ (‘Joint Action on Market Surveillance of Medical Devices’). In de periode tussen 2019 en 2022 ben ik vooral betrokken geweest bij de implementatie van de MDR op nationaal en Europees niveau, bijvoorbeeld door bij te dragen aan de ontwikkeling van Europese guidance documenten.

Ik ben geschoold op het gebied van management, economie en recht, arbeids- en organisatiepsychologie en kwaliteitsmanagementsystemen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn LinkedIn profiel.